CUM ȘI DE CE SĂ DEVII UN DEZVOLTATOR SOFTWARE?

  • Updated
  • 0 Comments
  • 2 minute de citit
You are currently viewing CUM ȘI DE CE SĂ DEVII UN DEZVOLTATOR SOFTWARE?

CUM ȘI DE CE SĂ DEVII UN DEZVOLTATOR SOFTWARE?

Fii alături de noi și de fondatorul SOFTUNI, Svetlin Nakov, în cadrul unui webinar live, în data de 14.01.2023 la ora 11 a.m. și află:

✅ De ce să devi un dezvoltator software?

✅ Cum poti să devi un programator software?

✅Cum poți să faci primul pas cu un curs de programare, de 2 luni, complet GRATUIT!

𝘿𝙚𝙨𝙥𝙧𝙚 𝙎𝙤𝙛𝙩𝙐𝙣𝙞 ș𝙞 𝙐𝙣𝙞𝙫𝙚𝙧𝙨𝙞𝙩𝙖𝙩𝙚𝙖 𝙙𝙚 𝙎𝙤𝙛𝙩𝙬𝙖𝙧𝙚

SoftUni este unul dintre cele mai importante centre de educație tehnologică, cu o comunitate de 300.000 de cursanți și peste 20.000 de absolvenți care au început o carieră IT.

Proiectul „ Software University ” al SoftUni a fost fondat cu ideea unui centru educațional inovator și modern, care creează adevărați profesioniști în lumea programării prin multă practică. SoftUni oferă instruire accesibilă și de calitate în programare practică și tehnologii software pentru toată lumea. În fiecare lună se țin cursuri gratuite despre bazele programării „Bazele de programare”, iar inițiativa acceptă un nou lot de studenți de 3 ori pe an. Aflați mai multe de pe site-ul web SoftUni: https://softuni.ro .

𝗨𝗻 𝗮𝗹𝘁 𝗮𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁 𝗳𝗼𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗹𝗮 î𝗻𝗰𝗲𝗽𝘂𝘁 𝗱𝗲 𝗱𝗿𝘂𝗺: 𝗼 𝗱𝗮𝘁ă 𝗰𝗲 𝗮𝗶 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝘂𝗹 𝗻𝗼𝘀𝘁𝗿𝘂 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿 𝘀𝗼𝗳𝘁𝘄𝗮𝗿𝗲, îț𝗶 𝗼𝗳𝗲𝗿𝗶𝗺 ș𝗮𝗻𝘀𝗮 𝗱𝗲 𝗮 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮 𝗹𝗮 𝘂𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗶𝘂 𝗱𝗲 𝗮𝗻𝗴𝗮𝗷𝗮𝗿𝗲 𝗰𝘂 𝘂𝗻𝗮 𝗱𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗻𝘂𝗺𝗲𝗿𝗼𝗮𝘀𝗲𝗹𝗲 𝗻𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗜𝗧 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿𝗲.

Despre lectori

𝗦𝘃𝗲𝘁𝗹𝗶𝗻 𝗡𝗮𝗸𝗼𝘃

Dr. Svetlin Nakov este o inspirație pentru mii de tineri în drum spre profesia de „inginer software”. Are 20 de ani de experiență ca inginer software, manager de proiect software și IT, educator IT, programare și dezvoltare software, consultant IT, antreprenor și dezvoltator de aplicații web, mobile, desktop și server. Este autorul a peste 15 cărți despre programare și dezvoltare software, vorbitor la sute de evenimente și conferințe tehnologice. Cea mai mare inspirație a lui este de a face educație modernă, eficientă și practică pentru inginerii de software și de a oferi abilități, profesii și locuri de muncă mii de tineri. Site personal: https://nakov.com .

𝗩𝗮𝘀𝗶𝗹𝗶𝗰𝗮-𝗚𝗮𝗯𝗿𝗶𝗲𝗹𝗮 𝗜𝘀𝗮𝗶

Gabriela are o experiență de peste 14 ani în dezvoltare software, management de proiecte IT, aplicații SAAS, trainer IT și antreprenor. A construit brandurile WeSoftware și helloIT, este partener Algorithmics în Bistrița și partener SoftUni în România. Motivația ei este aceea de a face dezvoltarea software accesibilă tuturor și de a integra soluțiile software în mod eficient și practic în necesitățile de zi cu zi.

LINK WEBINAR: https://youtu.be/TfjFe2qC6qo

Lasă un răspuns